meedenkend, OPEN, FACILITEREND EN SNEL SCHAKELEND

Weever Bouw is hoofdzakelijk actief in de utiliteitsbouw en appartementenbouw. Dit geldt zowel voor renovatie als nieuwbouw. Je kunt hierbij denken aan retail en leisure, scholen, distributiecentra, kantoren, bedrijfshallen en monumenten. Steeds belangrijker wordt ook de verbouw en onderhoud tak. Daarnaast realiseren wij door het jaar heen enkele schitterende villa's. Ondernemend, open, faciliterend, meedenkend, snel schakelend, daadkrachtig, creatief en vakmanschap; dat is familiebedrijf Weever Bouw in een notendop.

CREATIEF, DAADKRACHTIG EN VAKMANSCHAP

Bouwprojecten zijn vaker niet dan wel volledig uitgewerkt voordat de eerste paal de grond in gaat of de eerste steen wordt gelegd. En daar maken wij het verschil. Met onze creativiteit en daadkracht vertalen wij – in goed overleg met de klant en de overige stakeholders – de bouwwensen naar een fysiek gebouw. Daarbij durven wij ons in een vroeg stadium te committeren aan een prijs. Mits de klik goed is. Want ook voor ons is dat belangrijk. Dit alles kan natuurlijk niet zonder een goed staaltje vakmanschap. Wij werken met een vaste kern aan timmerlieden. Timmerlieden die het ambacht met trots en passie uitvoeren. Maar ook de medewerkers uit de projectteams beheersen ieder hun eigen specialiteit. Tezamen een team waar je op (of mee) kunt bouwen.

Maatschappelijke betrokkenheid

Naast de zakelijke ambities zetten wij ons maatschappelijk in. Dit varieert van het ondersteunen van lokale evenementen en verenigingen tot bestuurlijke functies op regionaal niveau. Zo is Jelle Weever naast directeur bij Weever Bouw ook voorzitter van MKB Nederland Regio Zwolle. In algemene zin vinden wij het belangrijk dat iedereen zijn steentje bijdraagt aan de maatschappij, op welke wijze dan ook.