meedenkend, OPEN, FACILITEREND EN SNEL SCHAKELEND

Bij ons geen 'Haarlemmerdijkjes'. Wij maken aan het begin van het bouwproject heldere afspraken zodat er gedurende het project geen tijd verloren gaat aan onduidelijkheden en discussies. Dat is niet eenvoudig, maar dat is hoe wij werken. Je kunt onze aanpak ook zakelijk noemen. Wij hebben er begrip voor dat de klant inzicht wil in de prijsopbouw. Wij zijn bereid om die openheid te geven. Dat kan door middel van de inzet van een externe kostendeskundige of door het verstrekken van een uitgewerkte detailbegroting en/of het toesturen van de onderliggende offertes.

Wij faciliteren het complete bouwtraject. Wij hebben als aannemer graag de volledige regie (op het installatiewerk na) in handen. Bouwen is tenslotte onze tak van sport. Die kennis en ervaring zetten wij optimaal in door de juiste mensen aan het project te koppelen. Hierbij houden wij de lijnen kort waardoor wij snel kunnen schakelen. Denk hierbij aan het op korte termijn kunnen starten en het snel kunnen inspelen op veranderingen.

CREATIEF, DAADKRACHTIG EN VAKMANSCHAP

Bouwprojecten zijn vaker niet dan wel volledig uitgewerkt voordat de eerste paal de grond in gaat of de eerste steen wordt gelegd. En daar maken wij het verschil. Met onze creativiteit en daadkracht vertalen wij – in goed overleg met de klant en de overige stakeholders – de bouwwensen naar een fysiek gebouw. Daarbij durven wij ons in een vroeg stadium te committeren aan een prijs. Mits de klik goed is. Want ook voor ons is dat belangrijk. Dit alles kan natuurlijk niet zonder een goed staaltje vakmanschap. Wij werken met een vaste kern aan timmerlieden. Timmerlieden die het ambacht met trots en passie uitvoeren. Maar ook de medewerkers uit de projectteams beheersen ieder hun eigen specialiteit. Tezamen een team waar je op (of mee) kunt bouwen.

Maatschappelijke betrokkenheid

Naast de zakelijke ambities zetten wij ons maatschappelijk in. Dit varieert van het ondersteunen van lokale evenementen en verenigingen tot bestuurlijke functies op regionaal niveau. Zo is Jelle Weever naast directeur bij Weever Bouw ook voorzitter van MKB Nederland Regio Zwolle. In algemene zin vinden wij het belangrijk dat iedereen zijn steentje bijdraagt aan de maatschappij, op welke wijze dan ook.