2e fase van Uitgekookt in IJsselmuiden

2e fase van Uitgekookt in IJsselmuiden

Uitgekookt is in betrekkelijk korte tijd uitgegroeid tot een van de meest succesvolle maaltijdenservices in ons land. Als gevolg van deze groei is Uitgekookt toe aan een uitbreiding van het bedrijfspand aan de Manenbergring in IJsselmuiden.

Uitgekookt is in betrekkelijk korte tijd uitgegroeid tot een van de meest succesvolle maaltijdenservices in ons land. Als gevolg van deze groei is Uitgekookt toe aan een uitbreiding van het bedrijfspand aan de Manenbergring in IJsselmuiden.

Enkele jaren geleden, in 2018, mochten we dit imposante bedrijfspand bouwen en nu is ons de opdracht gegund voor het realiseren van een verdubbeling van het totale aantal vierkante meters. Een mooier compliment kunnen we niet krijgen. Het is een prachtig en veelomvattende opdracht. Met uitzondering van het installatiewerk, coördineren we alles. Bijzonder is de enorme vriescel met een verdiepte vloer die we extra isolatiewaarde moeten geven. Opvallend in het ontwerp is ook de overspanning van de kantoor- en werkvloer verdieping. Hierdoor is een vloerdikte van de verdiepingsvloer van maar liefst 40 cm vereist. Dit gedeelte in het ontwerp was een uitdrukkelijke wens van Johan van Marle om op de begane vloer zo min mogelijk kolommen te hebben. Een praktische voorkeur dat het logistieke verkeer, met name de heftrucks, straks letterlijk vrij baan biedt.

Update werkzaamheden

De werkzaamheden voor de uitbreiding zijn inmiddels in volle gang en het eindresultaat begint al goed vorm te krijgen.